Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť
GUNSTER.sk      Garage sale      SDP .45 ACP

KRISS SDP .45 ACP

Výrobca:KRISS
Dodacia doba: SKLADOM
BEŽNÁ CENA: 2 700.00 €
CENA: 2 100.00

Predávame predvadzaciu zbraň Kriss Vector s nástrelom do 500 rán.Snáď nikomu netreba predstavovať najvätší benefit Kriss Vectora, ale napíšem ho sem. Pohyb pomerne hmotného záveru smerom nadol do značnej miery eliminuje zdvih zbrane ako aj spätný ráz. Záver je dynamický, neuzamknutý, brzdený iba vlastnou hmotou a stláčaním vratných brzdných elementov. Výsledkom je vynikajúca ovládateľnosť, minimálny spätný ráz ako aj najmenší nameraný zdvih u zbrane v kalibri .45 ACP. Podľa testov dochádza k redukcii spätného rázu o 60% a zdvihu zbrane dokonca o 95%. Všetky kľúčové mechanické elementy sa nachádzajú pred pištoľovou pažbičkou, nie v nej alebo nad ňou, ako je to obvyklé u konkurenčných konvenčných konštrukcií. 


Kaliber : 45 ACP
Nástrel: do 500 rán
Bežná cena: 2700€
Naša cena: 2100€ 

Súčasťou je:
- 2x zásobník

Na zbrane kúpene u nás dostávate automaticky dvojročnú záruku. 
 





POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :