Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť

Remington MODEL 783 HEAVY BARREL THREADED (.308 Win)

Výrobca:Remington
Dodacia doba: SKLADOM
CENA: 1 015.00

NOVINKA

Opakovacia guľovnica REMINGTON 783 HEAVY BARREL FDE s 16 1/2" dlhou oceľovou hlavňou s pravotočivým vývrtom o stúpaní 1:10 je drážkovaná technológiou button rifling (veľmi plytké drážkovanie). Hlaveň je zakončená závitom pre montáž tlumiča hluku výstrelu, či kompenzátoru a je opatrený chráničom.
 
Skrátená hlaveň je usadená v nylonom vystuženej pažbe (semi-grip) vo farbe FDE (piesková). V oblasti pažbičky má guľovnica nepatrné zdrsnenie, ktoré umožňuje pevný úchop. Pažbička pozvoľna prechádza do pažby ktorá je zakončená mäkkou topánkou zo SuperCell gumy.
 
Na puzdre záveru je namontovaná picatinny lišta na upevnenie optických zameriavačov. V puzdre je usadený štandardný otočný odsuvný záver s dvoma zamykacími zubami a klasickou (plochou) naťahovacou pákou Remington.
 
Spúšťový systém CrossFire má nastaviteľný odpor a poistku v jazýčku spúšte. Odpor je nastaviteľný v rozsahu 1,13 – 2,25 kg (2,5-5 lb / 11,3 – 22,5 N).
 
CALIBER SKU MAG. CAPACITY OVERALL LENGTH AVG. WT. (LBS.) BARREL LENGTH BARREL MATERIAL BARREL FINISH STOCK
MATERIAL
STOCK
FINISH
TWIST RATE LENGTH OF PULL DROP (COMB) DROP (HEEL)
308 Win R85765 4 36 1/8" 7 16 1/2" Carbon Steel Matte Black Synthetic Flat Dark Earth 10 13 3/8" 1 5/8" 1"




POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :