Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť
GUNSTER.sk      Zbrane      Dlhé      MK12

Daniel Defense MK12

Výrobca:Daniel Defense
Dodacia doba:3-15 dní
CENA: 0.00

Strelná zbraň v štýle MK12 AR15 je evolúciou špeciálnej pušky. Je skonštruovaný okolo 18-palcovej hlavne z nehrdzavejúcej ocele s komorou vytvorenou počas procesu kovania za studena, čo zaisťuje čo najpresnejšie zarovnanie komory s vývrtom. To sa spolu s dokončením DLC rovná bezprecedentnej presnosti a odolnosti. Hlaveň MK12 je navrhnutá s plynovým systémom s priamym nárazom na dĺžku pušky a využíva plynový blok MK12, ktorý je vyrobený podľa špecifikácií Crane (Naval Surface Warfare Division) pre USSOCOM. Horný prijímač je vybavený 12-palcovou voľne plávajúcou piatinnou štvorkolkou pre váš výber optiky a príslušenstva, nezávisle nabíjacou rukoväťou ambi GRIP-N-RIP, ktorá je vhodná pre ľavorukých aj pravákov, a je zakončená vylepšenou Daniel Defense Improved. Potláčač blesku. Táto presná puška je vybavená 2-stupňovou spúšťou Geissele SSA, ktorá dáva strelcovi výhodu pri presnej streľbe na cieľ.

Technické dáta
Montážny systém Picatinny
Kaliber 5,56 mm NATO
Úsťový závit 1 ⁄ 2 × 28 TPI (závity na palec)
Puška s plynovým systémom
Dĺžka hlavne 18"
Profil hlavne MK12
Hmotnosť produktu 7,41 kg
Dĺžka 34 3/4" – 37 7/8"
Magazín DD Magazín
Puzdro Daniel Defense Full-Latch Impact Plastové puzdro





POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :