Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť

G.I.S. RSR2240 WB Steel (.223 Rem)

Výrobca:G.I.S.
Dodacia doba: SKLADOM
BEŽNÁ CENA: 450.00 €
CENA: 405.00

AKCIA

AKCIA PLATÍ DO VYPREDANIA SKLADOVÝCH ZÁSOB.
 
Tlmiče hluku GIS RSR2240 WB Steel sú určené predovšetkým pre ozbrojené zložky. Závit je 1/2x28.
 
Pri ich vývoji a výrobe bol kladený dôraz na maximálnu odolnosť pri streľbe v plne automatickom režime, a to aj pri použití nadzvukového streliva. Predné čelo je vyrobené z kalenej ocele triedy 15 a je ako ostatne všetky ostatné súčasti nitridované pre zvýšenie odolnosti proti poškodeniu aj korózii. Predné čelo teda funguje nielen ako účinný tlmič plameňa a ochrana pred vniknutím nečistôt do tlmiča, ale je možné ho použiť aj ako rozbíjač okien pri násilných vstupoch do vozidiel a budov.
 
Vzhľadom na nároky na maximálnu účinnosť a odolnosť pri použití v tých najnáročnejších podmienkach je základným materiálom použitým pri výrobe modelov RSR2240 WB Steel oceľ povrchovo chránená nitridáciou.
 
Tlmiče hluku RSR2240 WB Steel sú z bezpečnostných dôvodov vyrábané ako nerozoberateľné. Dajú sa však čistiť chemickou cestou.
 
Sú dodávané v prevedení DC (Direct Connect) pre montáž priamo na závit na hlavni alebo s upínacím rozhraním QAS (Quick Attach System) pre rýchlu montáž na tlmiče plameňa a úsťové brzdy z produkcie GIS.
 
Ráž: 5,56 NATO / .223 Rem.
Utlmenie: až cca 35 dB 
Celková dĺžka: 183 mm
Priemer: 40 mm
Hmotnosť: 575 g
Základný materiál: Pevnostná oceľ - nitridovaná
Farba: čierna
Závit na ústie: M14x1, M14x1LH (ľavý), 5/8"-24, 1/2"-28 UNEF, M15x1




POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :