Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť

Daniel Defense DD5®V5® HUNTER (6.5 CREEDMOOR)

Výrobca:Daniel Defense
Dodacia doba:3-15 dní
CENA: 0.00

DD5V5 Hunter je ideálny pre milovníkov lovu. DD5V5 Hunter s komorou 6.5 Creedmoor alebo .260 Rem. poskytuje používateľom poloautomatickej platformy Daniel Defense ešte väčšiu presnú streľbu na veľké vzdialenosti tým, že obsahuje dva špičkové náboje s krátkou akciou, ktoré sú k dispozícii pre dnešných moderných strelcov na veľké vzdialenosti. Obe .260 Rem. a 6.5 Creedmoor využívajú vynikajúce balistické koeficienty, aby ponúkli plochejšie trajektórie a znížený drift vetra na úrovniach, ktoré sú bežne vyhradené pre oveľa ťažšie kalibre s dlhým spätným rázom. Tieto prírastky v balistickej účinnosti pomáhajú modernému strelcovi predĺžiť efektívny dostrel na 1000 metrov alebo viac. Táto vysoko presná a odolná puška obsahuje nastaviteľný plynový blok, ktorý umožňuje konzistentný pocit pri potlačení alebo nepotlačení streľby. Dokonalá skupina nosičov skrutiek znižuje celkový spätný ráz a ľahko sa udržiava a prevádzkuje za všetkých podmienok.

Technické dáta
Montážny systém M-LOK
Kaliber 6.5 Creedmoor
Úsťový závit 5 ⁄ 8 × 24 TPI (závity na palec)
Puška plynového systému + 1
Dĺžka hlavne 20"
Hlavňový profil S2W® [Pomer sily k hmotnosti]
Hmotnosť produktu 8,9 kg
Dĺžka 38 3/8" - 41 5/8"
Zásobník Magpul PMAG 10-ranný (5-ranný obmedzovač)
Puzdro Daniel Defense Full-Latch Impact Plastové puzdro
Výrobca Daniel Defense




POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :