Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť

Daniel Defense DD5®V4® HUNTER (.308 WIN/6.5 CREEDMOOR/.260 REM)

Výrobca:Daniel Defense
Dodacia doba:3-15 dní
CENA: 0.00

DD5V4 Hunter je úderná a rýchlo ovládateľná puška, ktorá dokáže zdolať akúkoľvek severoamerickú (aj našu európsku) veľkú zver. Má všetku spoľahlivosť, presnosť a precíznosť, ktorú potrebujete na zber trofeje, o ktorej ste snívali. DD5V4 Hunter s komorou .260 Remington, 6.5 Creedmoor alebo .308 Winchester poskytuje používateľom poloautomatickej platformy Daniel Defense ešte väčšiu presnú streľbu na veľké vzdialenosti. Veľmi populárny 6,5 Creedmoor využíva vynikajúce balistické koeficienty, aby ponúkal plochejšie trajektórie a znížené unášanie vetra na úrovniach, ktoré sú bežne vyhradené pre oveľa ťažšie kalibre s dlhým spätným rázom. Tieto prírastky v balistickej účinnosti pomáhajú modernému strelcovi predĺžiť efektívny dostrel na 1000 metrov alebo viac. Táto vysoko presná a odolná puška obsahuje nastaviteľný plynový blok, ktorý umožňuje konzistentný pocit pri potlačení alebo nepotlačení streľby. Dokonalá skupina nosičov skrutiek znižuje celkový spätný ráz a ľahko sa udržiava a prevádzkuje za všetkých podmienok.

Technické dáta
Montážny systém Picatinny
Kaliber 5,56 mm NATO
Úsťový závit 1 ⁄ 2 × 28 TPI 
Karabína plynového systému
Dĺžka hlavne 14,5"
Hlavňový profil M4
Hmotnosť produktu 6,74 kg
Dĺžka 31 1/2” – 34 ¾”
Zásobník Magpul PMAG 10-kol
Puzdro Daniel Defense Full-Latch Impact Plastové puzdro





POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :