Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť

G.I.S. CSR9 WB STEEL (9mm)

Výrobca:G.I.S.
Dodacia doba: SKLADOM
BEŽNÁ CENA: 360.00 €
CENA: 324.00

AKCIA

AKCIA PLATÍ DO VYPREDANIA SKLADOVÝCH ZÁSOB.
 
Tlmiče hluku GIS CSR9 Steel WB sú určené pre karabíny a samopaly kalibru 9mm. Závit 1/2x28.
 
Vyrábané sú v dvoch základných variantoch. Ľahší duralový variant CSR9 je určený predovšetkým pre šport a rekreačnú streľbu. Celooceľový model CSR9 WB STEEL vyniká predovšetkým svojou odolnosťou a zvláda aj dlhodobé zaťaženie pri streľbe dávkami nadzvukovým strelivom. Je určený predovšetkým pre ozbrojené zložky. Predné čelo CSR9 STEEL WB je vyrobené z kalenej ocele triedy 15 a je tak ako všetky ostatné súčasti nitridované pre zvýšenie odolnosti proti poškodeniu i korózii. Predné čelo teda funguje nielen ako účinný tlmič plameňa a ochrana pred vniknutím nečistôt do tlmiča, ale je možné ho použiť aj ako rozbíjač okien pri násilných vstupoch do vozidiel a budov.
 
Tlmiče hluku sa pri streľbe rýchlo zanášajú povýstrelovými splodinami. Pre zachovanie maximálnej účinnosti je teda potrebné tlmič pravidelne čistiť. Oba varianty CSR9 sú preto konštruované ako plne rozoberateľné. Demontážny nástroj je súčasťou príslušenstva.
 
Konštrukcia tlmičov radu GIS CSR9 umožňuje jeho užívateľovi nielen ľahké a dokonalé vyčistenie vnútorných súčastí tlmiča, ale aj jednoduchú výmenu opotrebovaných, alebo poškodených dielov.
 
Štandardne sú tlmiče hluku radu GIS CSR9 vyrábané pre zbrane so závitmi 1/2“-28, 5/8“-24, M13,5x1L, M14x1, M14x1L, M18x1 ostatné podľa požiadaviek zákazníka.
 
Ráž: 9x19
Utlmenie: cca 32 dB
Celková dĺžka: 207 mm
Priemer: 35 mm
Hmotnosť: 420 g
Základný materiál: Pevnostná oceľ - nitridovaná
Farba: čierna
Závit na ústie: 1/2"-28 UNEF, M13,5x1 LH (ľavý), M14x1, 1/2"-36, M15x1




POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :