Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť
GUNSTER.sk      Zbrane      DDM4®V7®S

Daniel Defense DDM4®V7®S

Výrobca:Daniel Defense
Dodacia doba: SKLADOM
CENA: 0.00

Strelná zbraň v štýle DDM4 V7S AR15 je vybavená koľajnicou MFR 10,0 M-LOK a je postavená na voľne plávajúcej 11,5 palcovej hlavni kovanej za studena. V7S poskytuje optimálnu manévrovateľnosť, spoľahlivosť, presnosť a terminálnu balistiku pomocou širokej škály munície. Jeho plynový systém dĺžky karabíny poskytuje plynulé a spoľahlivé cyklovanie v drsných podmienkach a znižuje vnímaný spätný ráz. S upevňovacími bodmi M-LOK, ktoré prebiehajú pozdĺž 7 pozícií a neprerušovanou koľajnicou Picatinny z roku 1913 navrchu, má V7S dostatok priestoru pre mieridlá, optiku a príslušenstvo, ktoré môže používateľ potrebovať. Spárovanie 11,5-palcovej hlavne a MFR Rail tiež zaisťuje kompatibilitu so širokou škálou úsťových zariadení a tlmičov zvuku. Nezávislá nabíjacia rukoväť ambi GRIP-N-RIP je vhodná pre ľavákov aj pravákov. Táto puška sa dodáva aj s ergonomickou pažbou Daniel Defense a pištoľovou rukoväťou.

Technické dáta
Montážny systém M-LOK
Kaliber 5,56 mm NATO
Úsťový závit 1 ⁄ 2 × 28 TPI (závity na palec)
Karabína plynového systému
Dĺžka hlavne 11,5"
Vláda s hlavným profilom
Hmotnosť produktu 5,8 kg
Dĺžka 27 7/8" - 31 1/4"
Magazín DD Magazín
Puzdro Daniel Defense Full-Latch Impact Plastové puzdro




POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :