Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť
GUNSTER.sk      Zbrane      Dlhé      DDM4®V7® PRO

Daniel Defense DDM4®V7® PRO

Výrobca:Daniel Defense
Dodacia doba:3-15 dní
CENA: 0.00

Strelná zbraň v štýle DDM4 V7 PRO AR15 je určená pre pretekárov, ktorí chcú ovládnuť pódiá v dnešných populárnych zápasoch s viacerými zbraňami. Táto platforma, postavená na našej 18-palcovej hlave Cold Hammer Forged, poskytuje rýchlosť, ovládateľnosť a presnosť potrebnú na zapojenie tých najťažších fáz s viacerými zbraňami.

V7 PRO sa štandardne dodáva s koľajnicou MFR 15.0 M-LOK, ktorá ponúka neuveriteľnú úsporu hmotnosti, ako aj vynikajúce chladenie, ergonómiu a modularitu pri zachovaní pevnosti a odolnosti očakávanej od Daniel Defense. Neprerušovaná Picatinny koľajnica na vrchu a upevňovacie body M-LOK zaisťujú dostatok priestoru pre optiku a príslušenstvo a umožňujú maximálny polomer zameriavača pre presnú streľbu so železnými mieridlami namontovanými na koľajnici. Jeho úsťové zariadenie, Muzzle Climb Mitigator, presmeruje hnacie plyny cez kalibrované porty, čím pôsobí proti spätnému rázu aj stúpaniu ústia. Geissele Automatics Super Dynamic 3 Gun Trigger poskytuje rýchle zásahy do cieľa s ľahkým, krátkym ťahom a rýchlym resetom. V kombinácii so zmäkčeným impulzom spätného rázu plynového systému pušky to umožňuje kratšie medzičasy, presnejšie následné výstrely a zníženú únavu. Nezávislá nabíjacia rukoväť ambi GRIP-N-RIP je vhodná pre ľavákov aj pravákov. Táto puška sa dodáva aj s ergonomickou pažbou Daniel Defense a pištoľovou rukoväťou.

Technické dáta
Montážny systém M-LOK
Kaliber 5,56 mm NATO
Úsťový závit 1 ⁄ 2 × 28 TPI (závity na palec)
Puška s plynovým systémom
Dĺžka hlavne 18"
Hlavňový profil S2W® [Pomer sily k hmotnosti]
Hmotnosť produktu 7,40 kg
Dĺžka 34 3/4" – 37 7/8"
Magazín DD Magazín
Puzdro Daniel Defense Full-Latch Impact Plastové puzdro





POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :