Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť

Daniel Defense DDM4® HUNTER 6.8 (KRYPTEK HIGHLANDER)

Výrobca:Daniel Defense
Dodacia doba:3-15 dní
CENA: 0.00

Presná, odolná a úderná, línia Daniel Defense pušiek Hunter v štýle AR15 preberá tie najlepšie aspekty overených návrhov Daniel a prispôsobuje ich modernému športovcovi. Hunter 6.8, postavený na 18-palcovej hlaveň kovanej za studena, má moderné rozmery komory SPEC II, aby fungoval bezpečne aj pri vyšších tlakových zaťaženiach. Hlaveň a plynový systém strednej dĺžky chráni voľne plávajúca predpažbia MFR 15.0. S kontinuálnou piatinny koľajnicou na vrchu a M-LOK nástavcom na bokoch a spodku je dostatok miesta pre akékoľvek príslušenstvo, ktoré si váš lov môže vyžadovať. Hlaveň má závit 5/8x24 TPI a je zakončená vrúbkovaným chráničom závitu, ktorý možno ľahko odstrániť, ak chcete pripojiť tlmič alebo iné zariadenie na ústie. Hunter 6.8 prichádza z výroby s Geissele Super Semi-Automatic, 2-stupňovou spúšťou a obojručným bezpečnostným voličom. Nezávislá nabíjacia rukoväť ambi GRIP-N-RIP je vhodná pre ľavákov aj pravákov. Hunter 6.8 je vybavený ergonomickou pažbou Daniel Defense a pištoľovou rukoväťou a je zakončený živým hydro-dipovaným camo vzorom Kryptek Highlander.

Technické dáta
Montážny systém M-LOK
Kaliber 6,8 mm SPC
Úsťový závit 5 ⁄ 8 × 24 TPI (závity na palec)
Plynový systém Stredná dĺžka
Dĺžka hlavne 18"
Hlavňový profil S2W® [Pomer sily k hmotnosti]
Hmotnosť produktu 6,9 kg
Dĺžka 33 3/8" - 37"
Časopis PRI- 5 Kol
Puzdro Daniel Defense Full-Latch Impact Plastové puzdro




POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :