Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť
GUNSTER.sk      Garage sale      APL GEN 3

INFORCE APL GEN 3

Výrobca:INFORCE
Dodacia doba: SKLADOM
BEŽNÁ CENA: 230.00 €
CENA: 185.00

V Garage Sales sú produkty ktoré sme rozbalili na ich kontorlu alebo testovanie. Sú skoro nové len nemajú stav Nového.
Je to taký náš malý bazár v ktorom viete za výhodnú cenu kúpiť dobré produkty. 

 

Cena Nového : 230.-
V prípade záujmu nás kontaktujte mailom info@gunster.sk

 

APL 3. Gen je nový produkt INFORCE, ktorý poskytuje 400 lumenov bieleho svetla s maximálnou dobou prevádzky 1,5 hodiny. Ultraľahký a odolný zvnútra a zvonku, ktorý váži iba 83,6 gramov, poskytuje vysokointenzívny svetelný lúč, ktorý vyplní vaše zorné pole pre blízku identifikáciu cieľu v strednej vzdialenosti. Vodeodolné telo vystužené sklenými vláknami je neuveriteľne výkonné a zároveň veľmi kompaktné. Rozsiahlo testovaný, je úplne kompatibilný s lištami MIL-STD 1913 a ponúka konštantný a okamžitý prevádzkový režim. Špeciálne zdrsnené lopatky na protišmykové uchytenie a obojstranné spínače zapínania a vypínania umožňujú aktiváciu pravákovi aj ľavákovi. Navyše ľahko ovládateľný systém uzamknutia zabezpečuje, že svetlo nie je aktivované, kým nebudete pripravení.

 





POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :