Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť

Daniel Defense V7 PRO DARK ACES (5.56)

Výrobca:Daniel Defense
Dodacia doba: SKLADOM
CENA: 7 550.00

NOVINKA

DDM4 V7 Pro „Dark Aces“, naša ôsma puška z limitovanej série, posúva našu populárnu DDM4 V7 Pro na ďalšiu úroveň, aby sa z nej stala ešte vážnejšia strelná zbraň vhodná pre súťaže. Rovnako ako originál, aj táto puška má 18” studenú kladivom kovanú hlaveň pre extrémnu presnosť a odolnosť, Geissele Automatics Super Dynamic 3 Gun Trigger, ktorý poskytuje rýchle zásahy na cieľ s ľahkým, krátkym ťahom a rýchlym resetom a koľajnicu MFR 15.0 M-LOK, ktorá ponúka úsporu hmotnosti a vynikajúce chladenie pri zachovaní pevnosti a odolnosti.
 
Dark Aces je cerakotovaná v povrchovej úprave MultiCam Black (vyrobené C&B Quality Coatings) a obsahuje čierny ďalekohľad Nightforce NX8 1-8x24 namontovaný v 30 mm držiaku Reptilia AUS. Je vybavená doplnkami Reptilia, vrátane pažby RECC-E a rukoväte COG, a má čiernu naťahovaciu páku Radian Raptor a obojručnú poistku Radian Talon. Jej úsťovým zariadením je laditeľný SJC Titan Extreme – rovnaký model, aký používajú športoví strelci sponzorovaní Daniele Defense na okruhu – a puška sa dodáva s vertikálnou rukoväťou DD a ručnou zarážkou RailScales Karve, takže ju môžete nastaviť na maximálnu kontrolu a ergonómiu, aby vyhovovala vášmu štýlu streľby.
 
Montážny systém: M-LOK
Kaliber: 5,56 mm NATO
Úsťový závit: 1 ⁄ 2 × 28 TPI (závity na palec)
Plynový systém: Puška
Dĺžka hlavne 18"
Profil hlavne: S2W® (proprietárny Heavy Barrel od Daniel Defense)
Hmotnosť: 7,4 kg
Dĺžka: 34 3/4" – 37 7/8"
Zásobník: DD Magazine (32 rán)
Puzdro: Upgradovaný Royal Hard Case
Výrobca: Daniel Defense




POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :