Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť
GUNSTER.sk      Zbrane      Pištole      G43X COMBO (9mm)

Glock G43X COMBO (9mm)

Výrobca:Glock
Dodacia doba: SKLADOM
CENA: 1 280.00

GLOCK G43X MOS
Subkompaktná pištoľ modelovej rady GLOCK Slimline v konfigurácii MOS je kalibru 9 mm Luger a má výrezy navrhnuté pre špeciálne mieridlá a tenkú montážnu lištu GLOCK určenú na montáž príslušenstva. Dokonalý taktický partner v známom dizajne GLOCK Slimline pre pohodlné skryté nosenie. Model G43X MOS má krátku dĺžku hlavne subkompaktnej veľkosti a pohodlne vyváženú, všestrannú rukoväť kompaktnej veľkosti s minimálnym profilom. Zahŕňa prvky modelovej rady Slimline, ako je krátka dráha spúšte, rám so zabudovaným predĺžením „Beavertail“, známy z modelov G43 a G42, ako aj obojstranný záchyt zásobníku. Tento model je vybavený vysoko presnou streleckou hlavňou GLOCK Marksman Barrel (GMB) 5. generácie ako aj odolnú povrchovú úpravu nDLC na závere. Pištoľ G43X MOS má tiež presne vyfrézované predné zárezy.

Zásobník rady slim (01) je skonštruovaný tradične odolným spôsobom známym pre značku GLOCK a je vybavený oranžovým podávačom, ktorý zlepšuje viditeľnosť a bol špeciálne vyvinutý tak, aby dokázal zásobníku poskytnúť kapacitu 10 nábojov.

Poznámka: PištoľG43X MOS neobsahuje adaptéry bežne dodávané s inými pištoľami modelovej rady MOS..

STREAMLIGHT TLR-7® SUB + Shield Sight RMSc

 




POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :