Táto stránka používa súbory cookies pre zaistenie funkčnosti webu a získavanie štatistík návštevnosti webu. Viac informácií.

Upozornenie

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť, obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Vstúpiť Odísť

Daniel Defense DELTA 5® 6.5 CREEDMOOR ACCURACY PACKAGE

Výrobca:Daniel Defense
Dodacia doba:3-15 dní
CENA: 0.00

Na rok 2020 vydávame aktualizovaný balík presnosti DELTA 5 s ďalšou funkciou. Rovnako ako u všetkých DELTA 5 Bolt-Action Rifle, aj tento balík ponúka skupiny 0,75 MOA alebo menej hneď po vybalení. Očakávanie presnosti 0,75 MOA alebo menej si vyžaduje vybavenie, ktoré túto úlohu zvládne. Daniel Defense, známy pre extrémnu presnosť a odolnosť, a Nightforce, ktorému dôverujú profesionálni strelci vo všetkých kategóriách, sa navzájom dopĺňajú pre opakovateľné skupiny 0,75 MOA alebo menej. Tento balík presnosti Daniel Defense sa skladá z našej novej pušky DELTA 5 Bolt-Action s nábojovou komorou 6,5 Creedmoor, puškohľadu Nightforce SHV 4-14x50, dvojnožky Atlas s držiakom Picatinny Rail a najnovšej funkcie, úsťovej brzdy Area 419 HELLFIRE.

Technické dáta
Montážny systém M-LOK
Kaliber 6.5 Creedmoor
Úsťový závit 5 ⁄ 8 × 24 TPI (závity na palec)
Dĺžka hlavne 24"
Hlavňový profil Heavy Palma
Hmotnosť produktu 11,84 kg
Dĺžka 44" Max
Zásobník Magpul PMAG 10 7,62 AC
Puzdro Daniel Defense Full-Latch Impact Plastové puzdro





POŠTOVNÉ ZADARMO PRI OBJEDNÁVKACH NAD 150,- EUR. 

 

Nenašli ste konkrétny produkt? Spojte sa s nami emailom alebo telefonicky a daný produkt pre Vás zabezpečíme. 

 

Distribútor značiek :